kedd

Alap Tippek

Fontos, hogy Ön óvatos legyen mielőtt a döntést meghozná, egy ingatlan vásárlásról. Időbe telik a kutatás, fontos, hogy Ön legyen jól tájékozott. 
 1. Szánjon rá időt, és győződjön meg róla,
Az egyik legfontosabb dolog az, hogy ha kaptunk egy látszólag jó ingatlan ajánlatot.  Amikor arról születik döntés, ha egy ingatlan megéri az árát, akkor meg kell vizsgálnunk némely dolgot.
Vessen egy pillantást a rezsi költségekre, ez nekünk sem lesz olcsóbb havonta. Pláne ha hitelre vettük! Akkor még hozzá jön a törlesztés.
 2.  Jobb szomszédság
Végezzünk egy kis kutatást a környéken ahol az ingatlant meg kívánjuk vásárolni. Nézzük meg a szomszédokat, kérdezősködjünk, informálódjunk.  Győződjön meg arról, hogy a terület biztonságos. A legtöbb ember nem akar egy ingatlant a bűncselekményben terhelt környéken.
3.  Költséghatékony a fenntartás
Nem lehet jó vásárlás, ha sokba kerül még a rezsin túl a fenntartás. Javítási költségek, renoválás. Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy „majd szépen sorjában megcsináljuk” igen ez lehet, de ez így szépen sorjában komoly plusz költség lehet.
4.  Lehetséges egészségügyi és egyéb ellátás
Nagyon fontos kérdés, hogy a megvásárolni kívánt ingatlan közvetlen környezetében milyen az ellátás. Van-e orvos, üzlet, óvoda, iskola stb. a közelben.